AZ Havířov

Ve Vítkovicích junioři bez vstřeleného gólu.

Tomáš Vlček | 24.01.2011

V zápase posledního 42. kola základní části NOEN Extraligy juniorů se v pátek 21. 1. hráči AZetu představili ve Vítkovicích. Po několika nadějných zápasech z poslední doby, sehráli tentokrát další z řady neúspěšných zápasů a do nádstavbové části tak vstoupí z posledního místa v tabulce.

Extraliga junioři - 42.kolo pá 21.1.
HC Vítkovice Ridera - AZ Havířov
7:0
(1:0, 2:0, 4:0)
Branky a nahrávky: 12. Richter (Hruzík, Prokop), 27. Slovák (Hruzík, Prokop), 39. Slovák (Kovář), 43. Walker (Slovák, Žvatora), 50. Walker (Hudeček, Richter), 51. Prokop (Řehák, Kilnar), 54. Slovák (Hudeček, Walker). Rozhodčí: Mrkva - Tošenovjan, Hlavatý. Vyloučení: 3:8. Využití: 4:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 43:29. Průběh utkání: 0:0, 7:0.
HC Vítkovice Ridera: Bartošák - Pociecha, Kovář, Hruzík, Koziol, Klimíček, Prokop, Žvatora - Vrána, Řehák, Šebesta, Richter, Hudeček, Galajda, Slovák, Walker, Kilnar
AZ Havířov: Matoušek (54. Rudl) - Duda, Teper, Lešiga, Krause, Jindřich - Bálint, Mráz, Pechanec, Čaja, Číp, Smuž, Mach, Brezani, Patrman
Vítkovičtí od počátku zápasu prokazovali svou kvalitu, a ikdyž měli herní převahu, v první třetině skórovali jen jednou, když se v přesilovce trefil Richter. Také druhá branka domácích měla přesilovkovou pečeť. Ve 27. min. ji vstřelil Slovák. Stejný hráč pak prokázal své střelecké dovednosti v závěru třetiny ještě jednou a bylo to 3:0. V závrečné části utkání vítkovičtí AZet dorazili dalšími 4 brankami. Nejprve se 2x prosadil Australan Walker a pak ještě při přesilovkách Prokop a autor hatricku Slovák.
Youtube