AZ Havířov

Detail zápasu

|

AZ Havířov

Liga juniorů - 43.kolo st 7.3.12:00
AZ Havířov - LHK Jestřábi Prostějov
4:4
(3:1, 1.1, 0:2)
Branky a nahrávky: 2. Majda (Mráz), 5. Barnošák (Putniorz), 7. Moržol (Mráz, Glos), 33. Mráz (Ovčaří) . Rozhodčí: Fiala - Gančarčík, Konvička. Vyloučení: 3:5 (navíc Szewieczek (HAV) 10 min. za nesportovní chování). Využití: 0:0. V oslabení:1:0 . Diváci: 120. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 4:2, 4:4.
AZ Havířov: Matoušek - Barnošák, Čintala, Divoký, Dýrr, Glos, Jaroch, Kostelník, Lešiga, Majda, Matějek, Matějíček, Moržol, Mráz, Ovčaří, Patrman, Putniorz, Smuž, Szewieczek, Jonáš, Pastrňák
LHK Jestřábi Prostějov: Vydržel - Stejskal, Dufka, Bosák, Mašek, Štefan, Skácel, Konečný, Matoušek, Šindl, Tomiga, Hrdlička, Očenášek, Pezda, Prokop, Stloukal

Do zápasu s Prostějovem vstoupil mnohem lépe domácí AZet. Již ve 2. minutě utkání rozjásal havířovské Jiří MAJDA - 1:0. V 5. minutě dokázal navýšit vedení na rozdíl dvou branek Dominik BARNOŠÁK - 2:0. V 7. minutě by nikdo z havířovských příznivců nebo hráčů netipoval, že po brance Dominika MORŽOLA na 3:0 se dá zápas ještě ztratit.

Do konce první periody dokázal ještě snížit na 1:3 Jan ŠTINDL . Ve 28. minutě Martin HRDLIČKA upravil na 2:3 z pohledu Jestřábů a vdechl svým spoluhráčům naději. Ale ve 33. minutě dokázal Tomáš MRÁZ vsítit další branku AZ a zápas se opět odvíjel lépe pro Havířov.

Třetí třetina ale rozhodla. Havířov dobře rozehraný zápas ještě ztratil. Ve 45. minutě snížil na 3:4 David PROKOP a na konečnou remízu upravil utkání Stanislav TOMIGA , kapitán hostů.

Youtube