AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Páté utkání FINÁLE ve čtvrtek 25.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Junioři těsně prohráli v Šumperku

Petr Miklas | 14.10.2012

H A V Í Ř O V - Nedělní poledne strávili naši junioři při zápase v Šumperku a asi si mysleli, že jsou na obědě, protože během deseti minut prohrávali 3:0. Trenér Pasker si vzal oddechový čas a vysvětlil hráčům, že takhle ne. Ti se poté sice probudili a snížili, ve třetí třetině dokonce vyrovnali, ale vlastní nedůsledností dovolili soupeři dát pátou branku, na kterou už nedokázali odpovědět. Junioři prohráli potřetí za sebou a v tabulce klesají.

Liga juniorů - 8.kolo ne 14.10.
Draci Šumperk - AZ Havířov
5:4
(3:1, 1:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 2. Kovář (Galuška, Žalčík), 7. Kovář (Galuška), 11. Kobza (Langr), 22. Žalčík, 56. Kobza (Pražák) - 16. Přívara (Dýrr, Smuž), 23. Řehulka (Smuž), 39. Mráz (Křibík, Ovčaří), 5O. Smuž (Kosteník, Přívara). Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Průběh utkání: 3:0,3:1,4:1,4:4,5:4.
Draci Šumperk: Řoutil - Navrátil, Vepřek, Feledík, Pražák, Nemeškal, Holinka, Prokopec, Stanislav, Galuška. Horváth, Nastoupil, Kobza, Malý, Kovář, Žalčík, Řehák, Nevrlý, Langr, Hodulák.
AZ Havířov: Tomšů - Dýrr, Flamík, Graca, Jaroch, Kostelník, Křibík, Lenomar, Matěj, Matějek, Mihal, Mráz, Ovčaří, Patrman, Putniorz, Řehulka, Smuž, Szewieczek, Weisser.
Havířov vstoupil do zápasu velmi špatně, když hrubými chybami dovolil soupeři odskočit do tříbrankového vedení. Poté, co si vzal trenér oddechový čas a hráčům řádně vyčinil, se jejich výkon markantně zlepšil. Dokázali se na Šumperk dotáhnout a ve třetí třetině i vyrovnat, ale vlastní nedůsledností zápas ztratili, když měli puk na holích, ale nedostali ho ze třetiny a z následného vhazování dostali pátý gól, na který už nedokázali odpovědět.
Youtube