AZ Havířov

Dorostenci se z Brna vracejí s prázdnou

Klára Bártková | před 2 dny

Dorost v neděli zajížděl do Brna k dalšímu utkání CCM ligy dorostu, aby se pokusil navázat na vítězství z minulého kola. Všechny snahy ale vyšly naprázdno, neboť domácí si průběh celého utkání pohlídali a zvítězili 3:0.

Liga dorostu - 7.kolo ne 20.10.13:05
VSK Technika Brno - AZ Havířov
3:0
(2:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Hangstörfer (Tkadlec, Kolomazníček), 17. Hangstörfer (Tkadlec), 56. Kučera (Brychta). Rozhodčí: Viktor Schenel — Bohuslav Maloušek, Tomáš Chramosta. Vyloučení: 6:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 43. Průběh zápasu: 3:0.

VSK Technika Brno: D. Hůzl — D. Landa, A. Brychta, P. Sedlák, O. Jurný, F. Kaňa, J. Cebák, K. Klouda — J. Kučera, L. Tkadlec, J. Linka, F. Komínek, M. Volejník, T. Béreš, J. Pícha, R. Hangstörfer, D. Kolomazníček, M. Unzeitig
AZ Havířov: O. Kozel — V. Holáň, A. Kopčaj, A. Muczka, D. Rattman, Š. Cymorek, S. Barteczek, M. Przeczek — M. Slezák, J. Noworyta, D. Kunčický, K. Czerný, J. Pečonka, D. Bolek, D. Kajzar, M. Lamacz, H. Kolebáč, M. Michalík

Na úvodní branku diváci dlouho čekat nemuseli, protože už v čase 04:33 se skóre zápasu poprvé měnilo. Bylo to poté, co si Richard Hangstörfer počkal na přihrávku od Tkadlece a usměrnil kotouč za záda brankáře Kozla – 1:0. Ještě do konce třetiny přidal tento brněnský útočník další gól, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

V prostřední části si sice oba celky zahrály několik přesilových her, žádnou z nich však využít nedokázaly a stav utkání se neměnil.

Závěrečná třetina už se spíše jen dohrávala. Havířovští se sice pokusili přiblížit svému soupeři, ale nepovedlo se to, naopak za domácí upravil v čase 55:50 na konečných 3:0 Jakub Kučera.

Youtube