AZ Havířov

První ztráta, dorostenci nestačili na Vsetín

Klára Bártková | včera

V úvodních dvou zápasech havířovští dorostenci zvítězili, a dnes tak do Vsetína odjížděli s jasným cílem, a to přidat další výhru za tři body. Jenže Na Lapači se střelecky dařilo pouze domácím a Havířov vsetínského brankáře nepřekonal ani jednou. Svěřenci Marka Haase tak ve třetím duelu ligy dorostu vyšli naprázdno gólově i bodově.

Liga dorostu - 3.kolo pá 27.9.19:00
VHK Robe Vsetín - AZ Havířov
3:0
(0:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 27. Fusek (Dubec, Bláha), 28. Pavlík (Fusek, Lorenc), 43. Olšák (Posád). Rozhodčí: Poláček - Bartoň, Babulík. Vyloučení: 3:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 3:0.

VHK Robe Vsetín: D. Valášek — H. Kremer, R. Řepka, R. Dubec, D. Spitzer, F. Koňařík, J. Šedlbauer — O. Posád, P. Bláha, M. Tomášik, M. Fusek, T. Pavlík, L. Olšák, F. Man, J. Lorenc
AZ Havířov: O. Kozel — A. Muczka, T. Tvrdý, V. Holáň, A. Kopčaj, Š. Bystroň, M. Przeczek, Š. Cymorek — J. Noworyta, V. Jarolím, D. Kunčický, K. Czerný, J. Bajnar, J. Pečonka, D. Bolek, D. Kajzar, H. Kolebáč, M. Michalík

Utkání 3. kola CCM ligy dorostu mezi domácím Vsetínem a havířovským AZetem odstartovalo v pátečních 19:00 na legendárním Lapači. Proti sobě se postavily dva celky, které v této sezóně ještě nepocítily zklamání z prohry. Bylo však jasné, že dnes se tato skutečnost musí změnit. 

V úvodních dvaceti minutách si sice obě mužstva vyzkoušela hru v početní převaze, nicméně branky se diváci nedočkali.

Poprvé se skóre měnilo až v čase 26:28, kdy si po dobré kombinaci poradil se zakončením za záda Kozla domácí kapitán Matyáš Fusek1:0. Neuběhla ani minuta a půl a havířovský gólman inkasoval znovu, tentokrát si totiž neporadil s přesnou trefou Tadeáše Pavlíka2:0.

Ani ve třetím dějství havířovští dorostenci udeřit nedokázali, naopak po dvou minutách hry zvýšil na konečných 3:0 Lukáš Olšák. AZet tak poprvé v sezóně padl, chuť si ale bude moci spravit hned v neděli, kdy ho na domácím ledě čeká souboj se Šumperkem. 

Youtube
×
Dnes v 17:00 | Muži
AZ Havířov
Hokej Vyškov