AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Detail zápasu

|

AZ Havířov

Extraliga junioři - 9.kolo so 9.10.
HC Slavia Praha - AZ Havířov
6:1
(2:1, 4:0, 0:0)
Branky a nahrávky:3. Hrouda (Koubek, Suchánek), 20. Müller (Příhoda, Slavíček), 21. Müller (Mavrojanidis, Slavíček), 24. Slavíček (Krejčí, Mavrojandis), 24. Slavíček (Mavrojndis, Müller), 25. Žejdl (Příhoda, Klhůfek) - 10. Mráz (Miczek, Mach). Vyloučení: 2:3. Využití: 1:1.
HC Slavia Praha: Dlouhý - Příhoda, Poletín, Hrouda, Jaškin, Müller, Cikánek, Okuliar, Suchánek, Barák, Mavrojanidis, Warneke, Slavíček, Koubek, Wszolek, Semrád, Krejčík, Žejdl, Vogel, Klhůfek.
AZ Havířov: Zelenka (24. Matoušek) - Horák, Teper, Zientek, Miczek, Toman, Mráz, Pechanec, Puffer, Bálint, Smuž, Chaloupka, Mach, Lešiga, Krause, Včíslák, Čaja, Marek, Brezani

Domácí začali svižně a už na začátku třetí minuty se prosadil Zdeněk Hrouda. Havířovští se ale nepoložili a v polovině první části vyrovnali na 1:1 zásluhou Tomáše Mráze. Slávisté však dokázali těsně před koncem úvodní třetiny skórovat, když gól vsítil Jan Müller.

Sešívaní rozhodli celý zápas v prvních čtyřech minutách druhé třetiny. Nejprve se po sedmnácti sekundách trefil opět Jan Müller. Poté přidal branku Bohumil Slavíček a havířovská jednička Daniel Zelenka se pakovala z branky. Ovšem jeho nástupce Petr Matoušek inkasoval hned z první střely, kterou navíc vyslal opět Bohumil Slavíček. Dvanáct sekund poté zvýšil na pětibrankový rozdíl Lukáš Žejdl.

V závěrečné třetině se zápas jen dohrával, oba celky se nikam nehrnuly, a tak zápas skončil zaslouženým vítězstvím Slavie 6:1.

Youtube