AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Páté utkání FINÁLE ve čtvrtek 25.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Přichází 3. ročník soutěže "S AZetem na cestách"

30.05.2014 | Josef Nudera

Jako již tradičně připravilo vedení hokejového AZetu Havířov pro všechny příznivce letní fotosoutěž. Opět je úkolem vyfotit se kdekoliv na světě s logem AZ Havířov (případně i vytvořeným) a zaslat fotografii na uvedenou e-mailovou adresu. Výherci se pak mohou těšit na skvělé ceny (foto: loňští ocenění za 1. - 3. místo).

Letní fotosoutěž S AZetem na cestách napíše již svou třetí kapitolu. Opět je potřeba se vyfotit, kdekoliv na dovolené, s logem AZetu. Fotografie by navíc měla být něčím zajímavá, vtipná a atraktivní. Logo může být vytvořeno klidně až na místě (například ze šišek nebo z kamenů apod.).

Cílem je vyfotit, co nejzajímavější a nejatraktivnější fotku. Na této fotografii budete vy a nějakým způsobem vytvořené logo klubu, popřípadě můžete sáhnout po osvědčené variantě šál, triček, ale myslete na to, jak fotku zatraktivnit, jde o vaši výhru!

V soutěži se bude hrát o několik zajímavých cen. Pro výherce to bude dres AZ Havířov, druhé místo obdrží tašku s AZ fans předměty a na bronzové pozici bude čekat plakát A týmu.

Soutěž startuje 1. června 2014 a končit bude 30. srpna 2014! Do soutěže se můžete zapojit velmi jednoduše, stačí:

  • 1. Vyfotit se na zajímavém místě, vymyslet zajímavou fotografii
  • 2. Fotografii poslat na e-mail soutezAZ@seznam.cz
  • 3. E-mail bude obsahovat:

Předmět: Soutěžíme s AZetem na cestách 2014 (vaše jméno a příjmení)

Obsah e-mailu:

Jméno a příjmení soutěžícího, místo pořízení fotografie, zpětný telefonní kontakt (výherce je pak potřeba jednoduše kontaktovat)

  • 4. Fotografii už ve svém počítači pojmenujte: příjmení, místo pořízení!

Archiv minulých vítězů:

2012

Autor: fotobanka AZ

2013

Autor: fotobanka AZ
Youtube