AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Tenisový AZ Open letos již na konci července

28.06.2017 | Jozef Valenčík

Již každoroční akci v průběhu léta je tenisový AZ Open. Ten v letošním roce nic nemění na svém atraktivním systému, jedinou zásadnější změnou je termín – v letošním roce se bude hrát již na konci července, konkrétně v sobotu 29.7. na tradičním místě, v areálu Tennis Hill v Životicích.

Letošní 6. ročník tenisového turnaje opět přitáhne mnoho osob spojených s klubem AZ Havířov a to od hráčů přes vedení až po fanoušky a taktéž sponzory klubu. 

Na tenisových kurtech se můžete potkat i s reprezentanty

Hrát se bude atraktivním systémem losovaných čtyřher, což v praxi znamená, že se na turnaj nepřihlásíte jako dvojice, ale spoluhráč do každého zápasu v základní skupině Vám bude vylosován ze zbylých účastníků. 

To přináší velice atraktivní systém, ve kterém nikdy nevíte, s kým si zahrajete. Můžete se tak na jednom kurtu potkat s hráčem AZ Havířov nebo s dalším fanouškem. Prezentace to turnaje začíná v 8:45, samotný začátek je poté v 9:00. Termín pro přihlášení je stanoven na 15.7.2017.

Pozvánka na 6. ročník turnaje

Sekretář klubu a spoluorganizátor turnaje Robin Pavlas k letošnímu ročníku říká: „Opět zveme milovníky tenisu na 6. ročník tohoto tradičního turnaje. Na ověřeném systému turnaje nechceme nic měnit, letos se ti nejlepší mohou na těšit na velmi zajímavé ceny."

Youtube