AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Páté utkání FINÁLE ve čtvrtek 25.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

6. ročník sportovně zábavného dne s AZetem

09.06.2019 | Jan Kudělka

H A V Í Ř O V - V sobotu 9. června 2019 uspořádal AZ Residomo Havířov již tradiční sportovně zábavné odpoledne, které bylo v pořadí již šestým ročníkem.

Stejně jako v minulých ročnících nechyběla zábava. Tu letos obstaraly komentované prohlídky stadiónu, autogramiáda A - Týmu, zápasy mezi mladými talenty AZ Havířov a Torpeda Havířov a také na programu nechyběly oblíbené soutěže, workoutové cvičiště WOclubu, skákací hrad či výtvarné dílny, které měl na starost spolek ADAM - autistické děti a my. Nesmíme opomenout zmínit také výstavu hasičské techniky, kterou pro letošní ročník zajistil SDH z Šenova. Pro rodiče a starší návštěvníky tohoto dne nechyběly testovací jízdy v novém voze Škoda Scala, který zajistil pro tuto akci Autodům VRÁNA s.r.o.

Připraveny byly výtvarné dílny, které měl na starost spolek ADAM.

Již tradičně ani na letošním ročníku nechyběla ukázka hasičské techniky.

Svou šikovnost si mohly děti ověřit také na workoutovém hřišti.

Děti si mohly také zahrát a vyzkoušet mini stolní tenis.

Nebo svou bežeckou šikovnost...


Soutěže se odehrávaly také v hale, kde bylo hned několik soutěžních stanovišť.

Střelbu na branku zvládali i ti nejmenší.

A po splnění všech soutěžních úkolu nechyběla také náležitá odměna :-).

Sportovní den s AZetem zhodnotila na konci akce svými slovy také marketingová manažerka AZetu Martina KotulováChtěla bych osobně poděkovat všem co přišli a co se na této akci podíleli, ať už to byli partneři, sponzoři, přátelé, trenéři, hráči A týmu, prostě úplně všichni a hlavně, že přišli lidi. Můžeme organizovat akci, ale nakonec stejně záleží na tom, jestli lidé příjdou a budou se bavit. Takže jsem moc ráda, že se lidé bavili a že se akce povedla. Chtěla bych na závěr ještě jednou poděkovat sponzorům této akce."

Foto: Michal Polák

Kompletní fotogalerie k prohlédnutí ZDE.

Youtube