AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

Junioři zaslouženě urvali 3 body proti Uherskému Brodu

Jan Kudělka | 05.02.2017

Junioři dnes sehráli svůj další mistrovský zápas v lize juniorů, tentokrát proti Uherskému Brodu. V zápase byli jednoznačně lepším týmem i díky solidní obraně a výborně hrajícímu Kryštofu Fejkovi (na snímku uprostřed), který si připsal 4 gólové přihrávky. Dvakrát se brankově prosadil Daniel Vlček, jednou Trombik, Polak, Trneny, Kalus a Janeček. Další ligové utkání sehrají junioři AZetu v pátek 17.2 od 19:30 v Boskovicích.

LJ - 33.kolo ne 5.2.13:10
AZ Havířov - HC Spartak Uherský Brod
7:3
(2:0, 3:2, 2:1)

Branky a nahrávky: 2. Trombík (Fejko), 9. Polak (Fejko), 26. Kalus (Dobrzynski), 28. Trneny (Fejko, Polak), 37. Vlček (Fejko, Polak), 58. Janeček (Trombik, Bambula), 59. Vček (Polak, Trneny) – 27. Větříšek (Rauš), 36. Rauš (Tomek), 47. Pavlůsek (Lišaník). Rozhodčí: Krenželok – Bartek, Dohnal. Vyloučení: 9:9, navíc Bumbál (UHB) 10 min. OT. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 45. Střely na branku: 37:25. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2, 5:2, 5:3, 7:3.

AZ Havířov: Jaček – Trombik, Kalus, Frojda, Trneny, Mušuka, Hladil, Szturc – Polak, Pacoň, Baron, Dobrzynski, Fejko, Vlček, Stružík, Bambula, Janeček, Potočný.
HC Spartak Uherský Brod: Chovanec – Lišaník, Tomek, Škubal, Kružela – Bumbál, Bařinka, Pavlůsek, Ščecina, Rauš, Větříšek, Kocinák, Veselý.

Do utkání vstoupili lépe domácí. To se projevilo hned ve druhé minutě první třetiny, kdy se prosadil DANIEL TROMBIK po perfektní načasované přihrávce Fejka. Hosté si vytvořili také pár šancí ale nedokázali ani jednu z nich proměnit. Kdo naopak udeřil tak to byli opět domácí a to v 9.minutě, kdy se po druhé gólové přihrávce Fejka dokázal prosadit ERICH POLAK. Do konce třetiny, se však nedokázal již prosadit ani jeden z týmů a tak do šaten šli domácí s dvoubrankovým vedením.

Do druhé třetiny vstoupili aktivněji opět domácí, byli však přibržděni ve druhé minutě, když dostali dvouminutový trest za sekání. Poté, když už byli v plném počtu, se dokázal ve 26.minutě potřetí prosadit. Po vyhraném buly MARTIN KALUS propáli všea bylo to 3:0. Minutu poté se však dokázali prosadit i hosté, když se trefil Adam Větříšek.Domácí se však nezalekli a už ve 28. minutě se prosadil JAKUB TRNENY - 4:1. Ve 35.minutě se opět prosadili hosté, jmenovitě Marek Rauš a snížil tak náskok Havířova na 2 góly. Havířovu však vrátil zpět třígólový náskok 3 minuty před koncem druhé třetiny DANIEL VLČEK.

Ve třetí třetině byla hra víceméně vyrovnaná. Ve 46.minutě se prosadil za hostující celek Tomáš Pavlůsek a snížil náskok Havířova na 2 góly. Poté se snažil Brod ještě s utkáním něco udělat, ale nepodařilo se mu již prosadit. Naopak, kdo se prosadil, byli opět domácí. V 58.minutě se trefil dorostenec MICHAL JANEČEK a hned o minutu později DANIEL VLČEK. Za stavu 7:3, byli již hosté bezmocní a 3 body tak zůstávají doma. Další ligové utkání sehrají junioří AZetu v pátek 17.2 od 19:30 v Boskovicích.

Ohlasy k utkání


-


-

Youtube