AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

Junioři vyhráli v Boskovicích 6:3

Tomáš Vlček | 19.11.2016

V pátek večer sehráli utkání 16. kola své východní skupiny ligy juniorů havířovští mladíci. Na ledě posledního celku soutěže potvrdili roli favorita, po dvou třetinách vedli již 6:0. V závěru utkání však přišlo opětovné polevení což domácí využili ke zkorigování výsledku. Další zápas sehraje AZ v neděli odpoledne doma proti Frýdku-Místku.

LJ - 16.kolo pá 18.11.19:30
HC Boskovice - AZ Havířov
3:6
(0:2, 0:4, 3:0)

Branky a nahrávky: 55. Hrubeš, 57. Hejduk, 58. Hrubeš (Hejduk) - 7. Kristián (Schwitalla, Polak), 20. Kristián (Fejko, Polak), 21. Dobrzynski (Stružík, Kristian), 22. Schwitalla (Fejko, Kalus). 31. Pacoň (Vlček), 36. Fejko (Polak, Kalus). Vyloučení: 5:3. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 21:45. Průběh utkání: 0:6, 3:6.

HC Boskovice: Nečas (od 40. Külzer Jan) - Sekanina, Fabiánek, Hrubeš, Hořava - Kučer, Dostal, Külzer Nikolas, Pospíšil, Hejduk, Šindelář, Zelinka
AZ Havířov: Jaček - Trombik, Schwitalla, Kalus, Frojda, Trnený, Mušuka, Hladil - Polak, Kristián, Čadílek, Lenomar, Pacoň, Baron, Dobrzynski, Fejko, Vlček, Stružík.

Havířovští začali utkání v dobrém tempu a od 6. minuty si mohli zahrát přesilovku. Tu na jejím konci i využili, když Peter Kristián zužitkoval souhru svých spoluhráčů. Také druhou branku přidal stejný hráč a rovněž v početní převaze. Stalo se tak 8 vteřin před první sirénou. Další dva rychlé údery si připravili AZeťáci na svého soupeře na začátku druhé třetiny. Branky Patryka Dobrzynského a Marka Schwitally posunuly skóre na 4:0 a prakticky rozhodly o dalším osudu zápasu. V polovině utkání se prosadil Mirek Pacoň a 5 minut po něm zvýšil na 6:0 Kryštof Fejko. Ve třetí třetině už havířovští polevili a v poslední pětiminutovce jakoby skoro přestali hrát. Domácí to díky Kryštofu Hrubešovi a Michalu Hejdukovi využili k úpravě skóre na konečných 6:3 pro Havířov.

Youtube