AZ Havířov

Finále play-off 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV První domácí utkání ve středu od 17:30!

VSTUPENKY NA PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Junioři porazili Opavu gólem v závěru

Petr Miklas | 04.11.2016

Junioři AZetu dnes hráli na ledě Slezanu Opava a ve vyrovnaném utkání třikrát vedli. Poprvé se trefil Kristián, druhý gól Havířova přidal Fejko, ale na obě trefy domácí dokázali odpovědět. Vítězný gól vstřelil necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny Stružík.

LJ - 12.kolo pá 4.11.17:15
HC Slezan Opava - AZ Havířov
2:3
(0:1, 1:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 29. Rousek (Fedor), 44. Hladoník (Fedor) - 6. Kristián (Kosina, Lenomar), 34. Fejko (Kalus, Dobrzyinski), 59. Stružík. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Střely na branku: 17:21. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3.

HC Slezan Opava: Lamia - Klement, Vicha, Cibulka, Dohner - Zaitcev, Rousek, Maxner, Šala, Nardelil, Konečný, Baláž, Hlista, Cygal, Fedor, Borunský, Vilinskij, Bitomský, Hladoník.
AZ Havířov: Jaček - Trombik, Schwitalla, Kalus, Frojda, Mrowiec, Procházka, Hladil - Polak, Trneny, Kristian, Kosina, Lenomar, Pacoň, Baron, Dobrzynski, Fejko, Vlček, Stružík.

Havířov od 6. minuty zásluhou Petera Kistiána, vedl. Hubený náskok Havířovu vydržel do poloviny utkání, pak se prosadil domácí Tomáš Rousek. Ve 34. minutě vrátil AZetu vedení Kryštof Fejko

Slezan se však nevzdal a ve 44. minutě vyrovnal, úspěšným střelcem byl Alex Hladoník. Už se zdálo, že zápas dospěje do prodloužení, jenže necelé dvě minuty před koncem dal rozhodující branku havířovský Nikolas Stružík. AZet si tak veze z Opavy tři body.

Ohlasy k utkání


Michal Janeček (AZ Havířov): Dnes to bylo hodně těžké utkání. Soupeř od začátku až do konce dobře bruslil a napadal nás ve dvou hráčích. My jsme, až na dvě chyby v obraně, které skončily gólem, hráli dobře a jednoduše. Musím dnes kluky pochválit za bojovnost a velmi slušně dnes zachytal i brankář Jaček.

Youtube